Betingelser for brug

Introduktion

1. Hjemmesiden parksome.dk (“hjemmesiden”) og vores App Parksome (“app´en”) er en udlejningsplatform til parkeringspladser som muliggør at reservation af parkeringspladser hos private i Danmark.

2. Hjemmesiden og app’en styres af Parksome ApS (“vi” eller “os”) og medlemskab er åbent for alle som vælger at registrere sig på vores hjemmeside eller app.

3. Disse vilkår for brug er gældende for alle der bruger vores hjemmeside og app (“dig”)

4. Om du er registreret eller ej, er du stadig bundet til vores betingelser for brug, og du accepterer samtidig vores privatlivspolitik som beskriver vores behandling af dine personfølsomme data.

5. Disse betingelser for brug er gældende ved brug af appen, hvis du ønsker at leje en parkeringsplads gennem app’en vil du blive bundet af vores lejeraftale.

6. Hvis du ejer en parkeringsplads og du ønsker at udleje den gennem vores app eller hjemmesiden er du bundet af vores Udlejeraftale.

7. Bemærk at disse betingelser for brug bliver muligvis ændret fra tid til anden. Notifikationer for alle ændringer vil blive lavet ved at udgive nye betingelser for brug på vores hjemmeside og app.

 

Oprettelse af profil/p-plads

1. Det er gratis oprette en profil og sætte sin parkeringsplads til leje gennem appen. For at kunne udføre disse ting, er du dog nødt til at indtaste basisinformationer om dig selv og din parkeringsplads.

2. Du accepterer at alle oplyste informationer om dig og din parkeringsplads er korrekte, og vil blive opdateret hvis der sker en ændring. Vi vil gøre brug af de informationer du oplyser os til at kontakte dig.

3. Det er ikke tilladt at oprette flere profiler/annoncer til samme person/parkeringsplads. Vi forbeholder os i den anledning rettigheden til at slette eventuelle overskydende profiler/annoncer om samme person/parkeringsplads.

4. Du har ikke rettigheden til at lade andre personer benytte sig af din profil. Du må ikke udgive dig for at være en anden person ved oprettelse af din profil, uagtet om den pågældende person er oprettet i appen eller ej.

5. Ønsker du din profil slettet, skal du sende en mail til support@parksome.dk, og vi vil omgående slette profil.

6. Vi forbeholder os rettigheden til at slette din profil uden varsel, hvis din profil, efter vores overbevisning, bryder vores betingelser for brug.

 

Brug og misbrug af vores hjemmeside og app

1. Du accepterer at alle de informationer du oplyser til os er korrekte og præcise.

2. Du må ikke bruge vores hjemmeside og app til at publicere noget offensivt, falske oplysninger, misvejledende, ærekrækende, svigagtigt eller ulovlig information og indhold

3. Vi forbeholder os retten til at fjerne indhold fra vores hjemmeside eller app, fjerne din profil og begrænse din adgang til vores ydelser til enhver tid af enhver grund.

4. Vi giver dig en begrænset license til at tilgå og bruge siden, men du har ikke lov til at downloade(andet end side caching) eller modificere en del af siden eller appen. Undtagen med vores udtrykkelige skriftlige samtykke.

5. I tilfælde af at du er blevet informeret om at du ikke længere er berettiget til at gøre brug af vores tjeneste er du ej berettiget til at registrere dig igen du har heller ikke tiladelse til at bruge vores hjemmeside eller app.

 

Reklame og kommercielt brug

1. Brugere af appen/hjemmesiden har ikke rettigheden til at reklamere over for vores brugere, uden konkret samtykke fra os.

2. Du har ikke rettigheden til at videresælge eller kommercielt udnytte sidens/appens indhold, udover det indhold du selv har udgivet. Du har ikke rettigheden til at benytte dig af “data mining”, robotter eller lignende dataindsamlingsværktøjer der indsamler brugernavne, e-mailadresser eller andet data med formålet om at sende e-mails til personen, eller anden brug.

3. I tilfældet af, at du bliver opdaget i at sende uatoriserede e-mails eller skaber anden kontakt med vores brugere, forbeholder vi os rettigheden til at slette din profil, uden varsel.

 

Vores ansvar

1. Materialet som er vist på vores side er stillet til rådighed uden nogen form for garantier, forsikringsbetingelser om dens nøjagtighed og er tilvejebragt på et “som det er “ grundlag. I det omfang loven tillader det, udelukker vi udtrykkeligt alle betingelser, garantier og andre vilkår, som ellers ville være underforstået af enhver lov, regulativ, vedtægt, fælles ret eller lov om egenkapitalen.

2. Vi er ikke ansvarlige for nogen form for brud af vores betingelser for brug af omstændigheder uden for vores rimelige kontrol.

3. Selvom vi bestræber os på at tilbyde den bedst mulige service, vi laver ingen løfter om at de services vi tilbyder vil opfylde dine krav. Vi kan ikke garantere at vores service vil være fejlfri.

4. Din adgang til vores hjemmeside og app bliver måske til tider begrænset for at muliggøre reparationer, vedligeholdelse eller for at introducere nye funktioner eller services. Vi vil forsøge at genoprette tjenesten så snart vi med rimelighed kan.

5. Fra tid til anden er det måske nødvendigt at suspendere adgang til hjemmesiden og app’en i en periode og sådanne afbrydelser må ikke udgøre et brud på disse vilkår.

6. Vi vil ikke ansvarlige for noget erhvervs, finansiel eller økonomisk tab eller for følgeskader eller indirekte tab(som tabt omdømme, tabt fortjeneste eller tabt mulighed), der opstår som følge af Dit brug af hjemmesiden eller app’en, om et sådant tab opstår eller lider som følge af vores forsømmelighed eller andet.

 

Kommunikation

1. Vi forlanger at al information oplyst af dig er korrekt, opdateret og fyldestgørende.

2. Alle henvendelser fra os vil ske gennem den e-mail du har oplyst os. Ved din accept af disse betingelser, giver du samtidig os rettigheden til at kontakte dig gennem e-mail med opdateringer, oplysninger og anden kommunikation fra os.

3. Personfølsomt data oplyst af dig vil ikke blive videregivet til en tredjepart som ikke er i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Du accepterer at vi må benytte os af dine personfølsomme oplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

 

Andre sider og links

1. Appen/hjemmesiden kan indeholde links til andre hjemmesider eller materiale uden for vores kontrol. Vi står ikke til ansvar noget indhold uden for vores hjemmeside eller app.

2. Du må gerne linke til vores hjemmeside/app, under præmissen om, at det bliver gjort i en ordentlig og lovlig maner, og at det ikke skader vores image eller brand.

 

Immaterialret

1. Ved at vise brugergeneret indhold på denne side giver du udtrykkeligt alle ophavsret og andre rettigheder til sådant indhold til os(og du accepterer at frafalde alle moralske rettigheder i forbindelse med sådant indhold) for at undgå tvivl om, at vi har tilladelse til at bruge brugergeneret indhold til nogen af vores andre forretningsformål, selv efter opsige af din registrering eller dit medlemskab.

2. Vi tjekker ikke brugergeneret indhold på vores hjemmeside eller app( herunder indhold relateret til ledige parkeringspladser) eller oplysninger på webstedet, og vi kan ikke give nogen sikkerhed for dens nøjagtighed eller fuldstændighed. Brugere af dette websted opfordres udtrykkeligt til ikke at offentliggøre noget ærekrænkende, vildledende eller stødende indhold eller indhold der krænker andre personers intellektuelle ejendomsrettigheder (fx ophavsret=. Ethvert sådant indhold er i modstrid med vores politik, vi accepterer ikke ansvar for sådant indhold, og den ansvarlige for ethvert ansvar, vi måtte lide som et resultat af et sådant indhold.

3. Denne hjemmeside eller en del af denne hjemmeside må ikke reproduceres, kopieres, duplikeres, sælges, videresælges, besøges eller på anden måde udnyttes til noget kommercielt formål uden for vores udtrykkelige skriftlige samtykke. Du må ikke systematisk udtrække og/eller genbruge dele af indholdet på webstedet uden for vores udtrykkelige skriftlige samtykke. I særdeleshed må du ikke udnytte data udvinding, robotter eller lignende dataindsamlings- og udvingsværktøker til at udvinde (enten en eller flere gange) til genbrug af væsenlige dele af denne hjemmeside eller app uden vores udtrykkelige skriftlige samtykke.

 

Generelt

1. For brugere med bopæl i Danmark, disse betingelser for brug er reguleret ved lovene i Danmark og er lavet mellem Parksome ApS og dig.

2. For brugere med bopæl uden for Danmark, disse betingelser for brug er reguleret ved lovene i Danmark Uden reference til principperne for lovkonflikter og er indgået mellem Parksome ApS og dig.

3. Hvis du bryder disse betingelser for brug og vi beslutter os for ikke at gribe ind eller forsømme at gøre det, så har vi stadig ret til at handle og håndhæve vores rettigheder og retsmidler for ethvert andet brud.

4. Vi kan foretage ændringer på formatet på webstedet, de leverede ydelser eller til webstedets indhold til enhver tid uden varsel.

 

Mobile Betalingsbetingelser

Denne aftale vedrører Parksome ApS (“os”, “vi”, “Parksome”) tjenester, vi leverer til vores kunder (“dig”) for at betale for parkering hurtigt og effektivt ved hjælp af Parksome-applikationen (“App”).

Denne aftale regulerer forholdet mellem os og dig. Når du bruger Tjenesterne, giver vi dig mulighed for at indgå individuelle, direkte kontrakter med parkeringsleverandørerne for at parkere i parkeringsleverandørernes faciliteter og rum (“parkeringspladser”) og vi letter betalingen for din brug af parkering, der leveres af parkeringsleverandørerne. Vi har ikke kontrol over, og vi er heller ikke ansvarlige for parkeringsleverandørerne, vi lette simpelthen betaling for din brug af parkeringspladsen.

 

Vigtige punkter at notere om Parksomes ydelser:

1. Nedenstående er nøglebegreber gældende for din brug af Tjenesterne. Disse udtryk er dog kun fremhævet til dig for nemhedshenvisning, de er ikke en erstatning for at læse de fulde betingelser. Venligst rul ned for at læse de fulde betingelser og sørg for at du forstår dem fuldt ud, før du tilmelder dig for at bruge Tjenesterne. Du skal udskrive en kopi til din fremtidige reference.

2. For at kunne bruge Tjenesterne skal du oprette en Parksome-konto ved enten at downloade App og registrere, registrere via Parksomes websted eller app. Hvis du registrerer dig via Appen, kan din konto oprettes ved at logge ind via din Google- eller Facebook-konto eller ved at bruge din e-mailadresse og oprette en adgangskode.

3. Når du har oprettet din konto, er det dit ansvar at holde dine kontooplysninger, herunder dit kodeord, sikkert og opdateret og ikke dele dem med andre.

4. Hver gang du bruger Tjenesterne til at betale for et parkeringsområde (kaldet en “parkeringssession”) bekræftes din parkeringssession enten i appen, via e-mail, sms eller via telefonen afhængigt af den metode, du har brugt til at bekræfte din parkering Session. Din parkeringssession begynder på det tidspunkt, hvor betalingen er taget. Din nøjagtige starttid bekræftes i din bekræftelse. Se venligst nedenfor, hvordan du bruger Parksome-tjenester, for mere information.

5. Du kan betale for en parkeringssession ved hjælp af et kredit- eller betalingskort eller via SMS. Uanset hvilken betalingsoplysninger du vælger, når du opretter din konto, bliver den brugt til betaling hver gang du bruger Tjenesterne. Du kan opdatere de betalingsoplysninger, du bruger til at betale for Tjenesterne, før du bekræfter hver parkeringssession.

6. Disse tjenester er af en betalingsformidling, og derfor er tjenesteydelserne ikke omfattet af Forbrugerkontrakter (Information, Annullering og Tillægsbetalinger) forordninger 2013. Du forpligter dig derfor til transaktionen via App’en, når du bekræfter en parkeringssession.

7. Under din parkeringssession vil du være underlagt de vilkår og begrænsninger, der vises på lokal skiltning og alle vejmærker i og omkring parkeringspladsen. Det er dit ansvar at sikre, at du overholder alle skiltning, vejafmærkning og enhver relevant lovgivning, som kan være gældende, når du parkerer dit køretøj.

8. Når du først har modtaget en bekræftelse, er det ikke muligt at annullere din parkeringssession. Hvis der er et problem med din parkering session (f.eks hvis du har indtastet de forkerte køretøjsdetaljer eller andre oplysninger) kan du kontakte vores kundeservice på support@parksome.dk eller +45 60 15 85 66. Vores kundeserviceteam opdaterer med glæde de ukorrekte detaljer for dig, hvis de får lov til at gøre det af parkeringsudbyderen, men vi kan ikke annullere parkeringssessionen. Vi er ikke ansvarlige for parkeringsbøder eller andre tab, du pådrager dig, fordi du giver ukorrekte oplysninger i forhold til din parkeringssession.

9. Hvis du har nogen bekymringer, spørgsmål eller klager kontakt venligst vores kundeservice team på support@parksome.dk eller +45 60 15 85 66

10. Vi vil bruge de oplysninger, du giver os, for at kunne levere ydelserne til dig. Vi kan også sende andre meddelelser og opdateringer til dig om vores Services, hvor du har givet sit samtykke til dette. For at lære mere om, hvordan vi bruger de oplysninger, du giver, bedes du læse vores privatlivspolitik.

11. Hvis du ikke er sikker på, hvordan du bruger Tjenesterne eller Appen, kan du se nedenstående side på vores hjemmeside for at få hjælp.

 

Hvordan fungerer aftalen

1. Ved at oprette en Parksome-konto accepterer du at være bundet af disse betingelser for brug sammen med privatlivspolitiken. Disse dokumenter regulerer din brug af Appen, Tjenestene og din konto og gælder for din brug af Appen og Tjenesten i almindelighed hver parkeringssession du opretter.

2. Når du bruger Tjenesten, giver vi dig mulighed for at indgå individuelle direkte kontrakter med parkeringsleverandørerne for at parkere i parkeringsområderne og vi letter betalingen til din brug af parkeringspladsen, der leveres af parkeringsleverandørerne. Vi er ikke part i kontrakterne mellem dig og parkeringsleverandørerne og vil ikke være ansvarlige over for dig eller nogen anden part i forhold til parkeringspladsen end i overensstemmelse med disse vilkår.

3. Disse vilkår og betingelser kan opdateres fra tid til anden, da vi løbende udvikler de ydelser, vi leverer. Vi kan derfor ændre denne aftale ved at sende de ændrede vilkår og betingelser på vores hjemmeside og i App. Disse ændrede vilkår og betingelser vil træde i kraft 7 dage efter at være blevet offentliggjort. Hvis du ikke længere ønsker at bruge Tjenesterne, kan du bare stoppe med at bruge Appen. Du kan også logge ud fra din konto på Appen og kontakte os på support@parksome.dk og anmode om, at vi deaktiverer din konto.

 

hvordan du registrerer dig og dine løfter til os

1. For at kunne bruge Tjenesterne skal du downloade Appen og oprette en Parksome-konto. Din konto kan oprettes ved at logge ind via din Google- eller Facebook-konto eller ved at bruge din email-adresse og oprette en adgangskode.

2. Ved at oprette en konto hos os bekræfter du at:

3. Alle oplysninger og detaljer, som du har givet os (herunder ved registrering til en konto) er sande, præcise og opdaterede i alle henseender og til enhver tid. Du kan til enhver tid opdatere eller rette dine personlige oplysninger gennem afsnittet Kontoindstillinger i Appen.

4. Du giver kun os betaling, kredit- eller betalingsoplysninger for en konto, som er din, og som du har tilladelse til at bruge til at foretage betalinger.

5. du vil ikke gøre noget, som kan forstyrre, skade, eller forringe Tjenesten (eller dele heraf), eller forhindre andre brugere i at bruge en hvilken som helst del af Tjenesten;

6. Du vil ikke aflytte eller ændre kommunikationen mellem App og vores servere;

7. du vil ikke bevidst udnytte nogen fejl du finder i App;

8. du vil ikke bruge Appen til ulovlige formål;

9. Du distribuerer ikke virus eller andre teknologier i Appen, der kan skade os eller interesserne hos andre brugere af Tjenesterne eller på anden måde forstyrre eller forstyrre vores systemer. og

10. Du vil ikke levere eller på anden måde stille Appen til rådighed helt eller delvist (herunder ethvert objekt og kildekode), i nogen form til nogen person uden forudgående skriftligt samtykke fra os.

 

Hvordan bruger jeg Parksomes ydelser?

1. Når du har logget ind på Appen, kan du bruge Appen til at betale for Parkeringssessioner. Du vil give / bekræfte følgende oplysninger inden du starter en parkeringssession: parkeringspladsens placering (sted-id), varigheden af parkeringstiden og køretøjet, der parkeres. Du bliver derefter bedt om at bekræfte betalingsbeløbet for at starte en parkeringssession.

2. For at betale for en parkeringssession kan du bruge vores App. Hvis du har problemer med at betale for en parkeringssession, kan du også kontakte vores support for at afslutte din betaling. De oplysninger, der kræves for at afslutte din parkeringssession, vil blive anmodet fra dig og (hvis du anmoder om det), sendes en bekræftelses SMS til dig.

3. Parkeringssessionen bekræftes enten i appen, via e-mail, sms eller via telefonen afhængigt af den metode, du har brugt til at bekræfte din parkeringssession. Din parkeringssession begynder på det tidspunkt, hvor betalingen er taget. Din nøjagtige starttid bekræftes i din bekræftelse.

4. Hver parkeringssession kan kun bruges til køretøjet angivet i bekræftelsen.

5. Det er dit ansvar at give os de korrekte oplysninger, når du bruger en af vores betalingsmetoder til at betale for en parkeringssession. Vi er under ingen omstændigheder ansvarlige for parkeringsbøder eller andre tab, du pådrager dig, fordi du giver ukorrekte data via et af betalingssystemerne (som App eller vores support) i forhold til din parkeringssession. Det er dit ansvar at sikre, at en parkeringssession er oprettet og indeholder de korrekte detaljer for parkeringssessionen.

6. Du anerkender, at du ikke vil få adgang til og bruge visse funktioner i App’en, medmindre du har internetadgang via en GPRS, 4G, 3G eller Wi-Fi-tilsluttet mobilenhed. Alle trafikafgifter eller adgangsgebyrer på grund af brugen af Appen er underlagt dine aftalte vilkår med din mobilnetudbyder.

7. Under din parkeringssession vil du være underlagt de vilkår og begrænsninger, der vises på lokal skiltning og alle vejmærker i og omkring parkeringspladsen. Det er dit ansvar at sikre, at du overholder alle skiltning, vejmærkning og enhver relevant lovgivning i forhold til parkering af dit køretøj, som kan være gældende.

8. Hvis du har aktiveret push notifikationer på Appen, har givet os tilladelse til at få adgang til dine lokaliseringsdata, og hvis du har adgang til internettet til din tilsluttede mobile enhed, mens din parkering session er aktiv, vil vi opdage, hvor du befinder dig i forhold til dit køretøj for at rådgive, når du måske vil begynde at vende tilbage til dit køretøj for at sikre, at du vender tilbage inden for din tildelte tid.

9. Hvis du ønsker at forlænge din parkeringssession, kan du gøre det i appen.

10. Du kan også se din historie session historie ved at kigge i afsnittet bookinger i appen. Her kan du se placeringen, bilparkeret, varighed og pris for parkeringssessionen, og der findes også et link til en downloadbar kvittering.

11. Hvis du bruger opladningspunkter for elektriske køretøjer eller andre tjenester, der leveres af parkeringsudbyderen under din parkeringssession, skal du følge alle brugsanvisninger, når du gør det. Det er dit ansvar at sikre, at du bruger disse ekstra tjenester på en sikker måde for at undgå personskade eller ejendomskrænkelse, især i forhold til opladningspunkter, skal du sørge for at have de korrekte stikkabler, at kablerne er sikkert tilsluttet og skab ikke en truende fare, og at opladningskablerne fjernes, inden køretøjet flyttes

 

Hvordan vil jeg blive opkrævet?

1. Du vil blive opkrævet ved hjælp af de betalingsoplysninger, du giver, når du opretter din konto, og at du bekræfter, at du ønsker at bruge, før du starter hver parkeringssession.

2. Du vil blive opkrævet beløbet vises på skærmen eller bekræftet til dig over telefonen eller via SMS-besked, før din parkering session begynder.

3. Du kan opdatere de betalingsoplysninger, du bruger til at betale for Tjenesterne, før du bekræfter hver parkeringssession.

4. Du er ansvarlig for eventuelle gebyrer i forbindelse med SMS / tekst-tjenester, der bruges, når du betaler for din parkeringssession. Du kan blive spurgt, om du vil logge ind for at modtage SMS-beskeder eller bekræftelser / kvitteringer. Disse meddelelser kan blive opkrævet via et gebyr, og du vil blive gjort opmærksom på gebyret før du betaler.

5. Dine betalinger til parkeringssessioner behandles af vores betroede betalingspartner.

6. Når du først har modtaget en bekræftelse, er det ikke muligt at annullere din parkeringssession. Hvis der er et problem med din parkering session (f.eks hvis du har indtastet de forkerte køretøj detaljer eller andre oplysninger) kan du kontakte vores kundeservice på support@parksome.dk eller 45 60 15 85 66. Vores kundeserviceteam opdaterer med glæde de forkerte oplysninger for dig, men vi kan ikke annullere parkeringssessionen. Vi er ikke ansvarlige for parkeringsbøder eller andre tab, du pådrager dig, fordi du giver ukorrekte oplysninger i forhold til din parkeringssession.

 

Tilgængeligheden af Parksome-tjenesterne og parkeringsområderne

1. Selvom vi anvender en rimelig indsats for at levere en pålidelig service og software, kan vi ikke og garanterer ikke, at Parksomes ydelser vil være tilgængelig 100% af tiden.

2. Parksome garanterer heller ikke tilgængeligheden eller tilstrækkeligheden af parkeringsområder eller andre tjenester, der leveres af parkeringsleverandører eller tredjeparter under parkeringssessioner.

Din information og data

1. De data, du giver os, skal være korrekte, og du skal have ret til at give os sådanne data.

2. Beskyttelse af dit privatliv er vigtigt for os. Læs venligst vores privatlivspolitik her for bedre at forstå vores forpligtelse til at opretholde dit privatliv såvel som vores brug og videregivelse af dine oplysninger.

3. Du accepterer at vi bruger dine personlige oplysninger som beskrevet i vores fortrolighedspolitik og deling visse oplysninger om dig når det er nødvendigt med tredjemand som fastsat i vores fortrolighedspolitik.

 

Din sikkerhed, når du bruger tjenesterne

1. Du må ikke dele dit kodeord og dine kontooplysninger med andre.

2. Du skal fortælle os, om du mener, at der har været uautoriseret brug af din konto og / eller hvis din telefon eller dit kort bliver stjålet eller mangler. Vi er ikke ansvarlige for andre, der bruger din konto eller kortoplysninger til at generere parkeringssessioner, hvis du har tilladt andre at få adgang til din konto.

Hvornår vi kan suspendere din brug af tjenesterne og/eller lukke din konto

1. Du anerkender, at din brug af Parksomes ydelser er underlagt vores skøn, og vi kan i tilfælde af brud på disse vilkår, efter eget skøn, suspendere din konto eller tilbagekalde dine rettigheder til at bruge Parksome-tjenesten ved skriftlig meddelelse med øjeblikkelig meddelelse effekt.

2. Omstændigheder, hvor vi kan suspendere eller inddrage din konto omfatter, at men er ikke begrænset til, vores rimelige tro på, at du har brugt en konto til betaling, som du ikke har ret til at bruge, eller du har overtrådt disse vilkår og betingelser.

 

Dit ansvar i henhold til aftalen

1. Du er ansvarlig for at betale alle gebyrer i forbindelse med din brug af Tjenesterne og App.

2. Du er også ansvarlig for at betale bøder og / eller sanktioner, du modtager under din brug af Tjenesterne. Vi vil under ingen omstændigheder være ansvarlige for dig for tab eller skade, du måtte lide i forbindelse med eventuelle parkeringsbøder, som myndighederne anvender i forbindelse med din overtrædelse af parkerings partnernes regler og bestemmelser, vejmærker eller anden relevant lovgivning.

 

Vores ansvar over for dig i henhold til denne aftale

1. Vi accepterer ansvar for død eller personskade forårsaget af vores forsømmelighed. Vi accepterer også ansvar for svig og svigagtig vildledning af os.

2. Bortset fra vores ansvar, der er nævnt ovenfor, hvis vi overtræder disse vilkår eller ellers hæfter for dig for enhver anden form for krav, vil vi kun være ansvarlige for dig for tab til det største af: a) det beløb, du har betalt til os i forbindelse med parkeringssessionen, der giver anledning til tvisten mellem os eller b) £ 100.

3. Vi er ikke ansvarlige for: (i) tab, der ikke skyldes vores brud; (ii) indirekte tab (hvilket betyder tab for dig, som er en bivirkning af hovedtabet eller tabet, og hvor du og vi ikke med rimelighed kunne forvente at tab ville opstå på tidspunktet for indgåelsen af disse vilkår) (iii) ethvert tab, der opstår som følge af nøjagtigheden, aktualiteten, fuldstændigheden eller brugen af oplysninger eller (iv) manglende levering af Tjenesterne eller opfyldelse af vores forpligtelser i henhold til disse vilkår, hvor et sådant fejl skyldes begivenheder uden for vores kontrol (for eksempel et netværksfejl).

4. Du har visse rettigheder i henhold til loven. Intet i disse vilkår (herunder dette afsnit) er beregnet til eller vil påvirke disse lovbestemte rettigheder.

 Løsning af tvister

1. Har du spørgsmål, klager eller kommentarer om os eller Tjenesterne, så kontakt os venligst via email på support@parksome.dk på telefon +4560158566

2. Hvis du overtræder disse vilkår og vi ikke gør noget imod dig, har vi stadig ret til at bruge vores rettigheder og retsmidler i enhver anden situation, hvor du bryder disse vilkår.

3. Kontakt venligst parkeringsleverandøren, hvis din forespørgsel eller klage vedrører et problem med et parkeringsrum selv

 

Generelle bestemmelser

1. Disse vilkår er ikke beregnet til at give rettigheder til nogen undtagen dig og os.

2. Du anerkender, at vi kan overføre vores rettigheder i henhold til vilkårene (og eventuelle relaterede krav) til tredjepart uden at skulle modtage din forudgående tilladelse.

3. Hvis nogen af disse vilkår er ugyldige eller bestemt til at være ineffektiv af en domstol eller regulator, gælder de øvrige bestemmelser fortsat.

4. Disse vilkår sammen med vores politikker indeholder alle vilkår, der er aftalt mellem dig og os. De erstatter eventuelle tidligere aftaler mellem dig og os i forhold til Tjenesterne.

5. Du accepterer, at din ret til at få adgang til og bruge Tjenesterne også er underlagt gældende lov og eventuelle regler eller politikker, der anvendes af den relevante App Store, hvorfra du har adgang til Appen.

 

Lovvalg og jurisdiktion

1. Disse vilkår er underlagt og fortolket i overensstemmelse med dansk lov. Vi er begge enige om at underkaste sig de danske domstoles ikke-eksklusive jurisdiktion, hvilket betyder: (i) at hvis du bor i EU, kan du håndhæve dine rettigheder i forbindelse med disse vilkår i den EU-medlemsstat, hvor du bor eller (ii) hvis du bor i en anden jurisdiktion, der giver dig obligatoriske forbrugerbeskyttelsesrettigheder, kan du håndhæve dine rettigheder i forbindelse med vilkårene i overensstemmelse med sådanne rettigheder.

 

Andre spørgsmål?

Hvis du til enhver tid vil kontakte os med dine synspunkter om vores brugsbetingelser, kan du gøre det ved at sende os en mail til

support@parksome.dk